Pipowagens te huur

Wij hebben op een mooie rustige plek in ons bos verschilldende nostalgische pipowagens (Tiny Houses) te huur voor korte vakanties. Bent u geïnteresseerd neem dan even contact met ons op. Zie hieronder voor de verschillende Pipowagens.

Pipowagen Veldzicht

Deze pipowagen is voorzien van elektra, een keukentje een 2 persoons bed en 2 stoelen en een tafel.  Buiten is er een knusse privé plek waar je kunt zitten en een kampvuurtje maken.

Pipowagen Saloon

Deze pipowagen bestaat uit een sfeervolle ruimte met een stapelbed voor vier personen, een houtkachel, een eettafel en een keukentje met elektrisch fornuis en koelkast. Buiten op de ruime open plek is een eettafel met stoelen en verder kun je gezellig een kampvuurtje maken.

Pipowagen Olde Grieze

De pipowagen bestaat uit een sfeervolle ruimte met tweepersoonsbed, een eettafel en een keukentje met elektrisch fornuis en koelkast. Het natuurhuisje is goed geïsoleerd. Buiten op de ruime, open plek is een eettafel met stoelen en verder kun je er gezellig een kampvuurtje maken.

Pipowagen Boszicht

De pipowagen bestaat uit een sfeervolle ruimte met tweepersoonsbed, een eettafel en een keukentje met elektrisch fornuis en koelkast. Buiten op de ruime open plek is een eettafel met stoelen en verder kun je gezellig een kampvuurtje maken.