Natuurkampeerterrein

Info

Op het natuurkampeerterrein zijn een aantal sfeervolle open plekken geschikt voor zowel tenten als caravans. Er zijn speciale camper standplaatsen en open plekken voor groepskamperen. Ook is het mogelijk om een pipowagen of compleet ingerichte safaritent/tipi te huren. Wilt u een plek, pipowagen of tipi boeken ga dan naar het menu Reserveren bovenin.

Pipowagens en Tipis

Wij verhuren Pipowagens en compleet ingerichte Tipi’s/Safaritenten. Voor alle pipowagens die wij verhuren klikt u op deze link. Wilt u een pipowagen of tipi reserveren ga dan naar het menu Reserveren bovenin.

 

Kampeerplekken

Wilt u een kampeerplek reserveren ga dan naar het menu Reserveren bovenin. Wilt u reserveren voor grote groepen neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op. Ga daarvoor naar onze contact pagina.

 

Wintercamping

U kunt bij ons ook winterkamperen.  Een aanta tipi’s die wij verhuren zijn voorzien van een sfeervolle houtkachel.  Lekker knus bij de kachel op een schapenvachtje. Hoe romantisch kan het zijn. Dus zowel in de herfst, winter en vroege lente kunt u bij ons terrecht en kunt u genieten van de rust en het mooie herfst- en winterweer.

Kamperen met Paard

Mensen met een paard kunnen voor 10 euro per nacht hun paard stallen bij de nabijgelegen stal Haikens.

Voorzieningen

Er is een groot parkeerterrein waar u van gebruik kunt maken, zodat we in het bos geen auto’s hebben. Uiteraard zijn caravans en campers daar wel welkom :). De meeste kampeerplaatsen zijn voorzien van aansluitpunten voor elektra, 6 ampère. Ook zijn er een aantal waterpunten in het bos. Bij de ingang is een douche/toiletgebouw, net zoals midden in het bos en bij het meer. We hebben een wasmachine en droger waar onze gasten gebruik van kunnen maken.