Naturcampingplatz

Info

Op het natuurkampeerterrein zijn een aantal sfeervolle open plekken geschikt voor zowel tenten als caravans. Er zijn speciale camper standplaatsen en open plekken voor groepskamperen. Ook is het mogelijk om een vaste kampeerplaats , een caravan, trekkershut, pipowagen of een huisje te huren. Bij uw reservering kunt u aangegeven of u een kampeerplaats in de zon, halfschaduw of schaduw prefereert.

Camperplaatsen, verhuur Caravans en Pipowagen

 

Kampeerplekken

 

Wilt u reserveren neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op. Ga daarvoor naar onze contact pagina.

Voorzieningen

De kampeerplaatsen zijn voorzien van aansluitpunten voor elektra, 6 ampère, en zijn er een aantal waterpunten in het bos.

Nabij de ingang is het douche/toiletgebouw, alwaar u gebruik kunt maken van de wasmachines.

U kunt uw vuilniszak bij ons achterlaten tegen het tarief van €1,50.

Kampvuur

Op iedere kampeerplaats is gelegenheid voor 1 kampvuur, dus niet bij ieder kampeermiddel. Dit om het vuurtje stoken veilig te houden. Men mag naar behoefte hout sprokkelen, dus geen grote voorraden aanleggen op de kampeerplaats. Voor het vertrek het niet gebruikte hout terug leggen in het bos.

Bij het meer is een steiger en een groot terras met de mogelijkheid om een kampvuur te maken.

Voorwaarden

Bij iedere kampeerplaats is het toegestaan om één auto te parkeren, bezoekers moeten nabij de ingang op de parkeerplaats hun auto parkeren. Bezoekers en hun kinderen zijn alleen welkom indien ook zij zich gepast gedragen. Wij behouden ons het recht voor , zonder tekst en uitleg, bezoekers de toegang te weigeren.

Kleine huisdieren zoals honden zijn welkom, mits vooraf voorzien van de nodige profylaxis ( wormenkuur en inentingen) en zij geen overlast veroorzaken aan de andere gasten. Honden dienen rustig aanwezig te zijn en moeten worden aangelijnd tijdens een wandeling over het landgoed.

Sportief Vissen

Onder voorwaarden is het voor onze gasten toegestaan sportief te vissen in het meer. Onder sportief vissen wordt verstaan vissen met de algemeen bekend geachte normen en bovendien, niet vissen voor de pan, gebruik te maken van een haak zonder weerhaak, een landingsnet en voorzien te zijn van een onthakingstang. Ter voorkoming van dierenleed mogen kinderen onder 14 jaar alleen vissen onder toezicht van een volwassene.

Wettelijk dient iedereen die vist in het bezit te zijn van de daarvoor benodigde vergunning.

Terras bij het meer te huur

Als u een mooie locatie zoekt om een feest(je) of barbecue te geven kunt u het terras bij het meer afhuren. Er is daar een grote tent beschikbaar. Ook kan er voor de catering worden gezorgd . Voor inlichtingen, dhr. Hendrik Entjes 06-53340010.

Voor uw veiligheid

Auto en caravan bieden meestal een goede bescherming tegen blikseminslag , een tent niet. Bij zwaar onweer kunt u komen schuilen in Papenvoort 2, ook al is het midden in de nacht.

Openingstijden

Het natuurkampeerterrein is het gehele jaar geopend. Toegang is mogelijk van 08:00 tot 23:00.

Tarieven

De onderstaande tarieven zijn per dag en per plek.

€5 per persoon
€5 per kampeermiddel  (tent, camper, caravan, vouwwagen)
€2,50 voor gebruik stroom
€1,20 per persoon toeristenbelasting

Actie €15 all-in tijdens Blues Festival en TT-Assen

Blues festival op 8 en 9 juni 2018
TT assen van 29 juni t/m 1 juli 2018